Fermentační workshop: Jablečno-cuketové CHUTNEY / Ráchel Sagrada / sobota 28. 9. 2024 / 11:00 – 13:00

Na této dílně si vyrobíme opravdový poklad, podporující naši imunitu – fermentované chutney. Tato lahodná, pikantní pochoutka se skvěle hodí na topinky, rýži nebo čerstvý sýr. Na workshopu se naučíme obecné principy, jak fermentovat chutney a společně si vyrobíme cuketovo-jablečné. Stejnou metodu pak můžeme aplikovat doma i na jiné druhy. Nebudou chybět ani nevšední ochutnávky chutneys z jedinečné Rácheliny kuchyně a přiveze s sebou také svoje divoké sypání nebo kopřivovo-datlové kuličky...

Workshop má kapacitu 5/6 účastníků a bude začínat vždy po půl hodinách (11, 11:30, 12 +12:30), cena je 300 Kč (odnesete si naložené chutney + know how – platí se na místě v naší pokladně). Těšíme se na vás!